, , , ... !

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

1 2013

http://www.matrix24.gr/wp-content/uploads/2013/10/gada-xrusi-augi-kasidiaris1.jpgΤο κατηγορητριο που αντιμετωπζει ο βουλευτς της Χρυσς Αυγς Ηλας Κασιδιρη καθς και οι υπλοιποι περιλαμβνει κατηγορες για εμπρησμος σε δση, εκρξεις, πρκληση ναυαγου, ανθρωποκτονα απ πρθεση, αρπαγ ανηλκων, βιασμ και πορνογραφα ανηλκων, γιατ αφορον στην πλοσια εγκληματικ δρση της ναζιστικς οργνωσης.

Σμφωνα με πληροφορες, ο βουλευτς της Χρυσς Αυγς Ηλας Κασιδιρης, ενπιον του ειδικο ανακριτ Διαφθορς, αρνεται τις αποδιδμενες σε αυτν πρξεις, εν θα αμφισβητσει και τη νομιμτητα της λης διαδικασας επικαλομενος μη ρση της βουλευτικς ασυλας.

Τηρντας τη γραμμ που απ την αρχ προβαλαν οι κατηγορομενοι βουλευτς, φρεται να υποστηρζει τι η δωξη εναι πολιτικ και επισημανει τι η απαγγελα κατηγοριν υποκρπτει πολιτικς σκοπιμτητες λγω των επικεμενων δημοτικν εκλογν. Ο βουλευτς, σμφωνα με πληροφορες, υποστηρζει τι ο ρλος που εχε στη Χρυσ Αυγ ταν αυτς του εκπροσπου Τπου. Ο Κασιαδιρης εναι ο πρτος που νοιξε τον χορ των απολογιν των χρυσαυγιτν βουλευτν.

Σε συμπαρσταση των κατηγορουμνων συναδλφων τους, στα δικαστρια της πρην σχολς Ευελπδων βρσκονται οι βουλευτς της Χρυσς Αυγς Ελνη Ζαρολια, Παναγιτης Ηλιπουλος, Δημτρης Κουκοτσης, Γιννης Βουλδς και Ευστθιος Μποκουρας.

Για την κλυψη των απολογιν των βουλευτν της Χρυσς Αυγς βρσκονται στην Ευελπδων πολλ ξνα μσα μαζικς ενημρωσης.

Δετε το κατηγορητριο για τον Κασιδιρη ΕΔΩ