: "" ..

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

Παρασκευ 27 2013

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/article2430521.ece/ALTERNATES/w660/roupakias2.jpgΜε ττλο: "Τριμηντης" Χρυσαυγτης ο Ρουπακις;… Αμ δε!", η εργατικ εφημερδα "Δρση", δημοσιεει φωτογραφα-ντοκουμντο στην οποα απεικονζεται ο Γ. Ρουπακις, σε παρλαση της Χ.Α.

Η φωτογραφα χρονολογεται απ τις 3 Φεβρουαρου του 2013. Ο διος ο δρστης της δολοφονας του αδικοχαμνου Παλου Φσσα, ισχυρζεται τι ταν στο γραφεο της Τ.Ο. Νκαιας, μνο τρεις μνες.

Χαρακτηριστικ εχε αναφρει:

«…Στο γραφεο της (Τ.Ο. Νκαιας) εμαι μνο τρεις μνες... Τον τελευταο καιρ λαμβνω μρος σε δραστηριτητες της Χρυσς Αυγς (…) Δεν εμαι μλος (…) εμαι απλς υποστηρικτς". (Ρουπακις Γ., δολοφνος, απ την απολογα του, που διρρευσε στους δικαστικος συντκτες)».

«Το "ορθ" κορεμα ανμεσα σε σκιν, πεζονατη και ποδοσφαιριστ Γ' εθνικς, η φαιμαυρη "τιμητικ" παραλλαγ -αποκλειστικ του "Τγματος Νκαιας"- το σκορο "φλιν" με το ...οικσημο της "Τοπικς", τα ακριβοτσικα ρβυλα, δεν εναι για τον πσα εις …οτε τα εμπιστεεσαι στον "περαστικ", τον "ημιπαρφρονα"», αναφρει μεταξ λλων το ρεπορτζ της εφημερδας.

Εν τω μεταξ, πως προκπτει απ τις πρτες πληροφορες, ο Γ. Ρουπακις συνομλησε με ναν απστρατο των Ειδικν Δυνμεων, τον πρεδρο της τοπικς οργνωσης της Χρυσς Αυγς στη Νκαια και με ακμα τρα τομα.

Οι συνομιλες γιναν το επμαχο διστημα πριν και μετ την ρα του μοιραου περιστατικο. Για τα συγκεκριμνα τομα χει δοθε εντολ για ρση απορρτου των πντε αριθμν κινητν τηλεφνων, προκειμνου να διαπιστωθε εν πριν μετ τον Ρουπακι μλησαν και με λλα τομα, ενδεχομνως γνωστ στελχη της Χρυσς Αυγς.

 

Η ταυττητα της εφημερδας πως αναφρεται στο site της:

"Η εφημερδα "ΔΡΑΣΗ" εναι μια διμηνιαα μαχητικ εφημερδα λγου και δρσης, που διανμεται δωρεν σε εργασιακος και κοινωνικος χρους και απευθνεται σε λο τον κσμο της εργασας. Η βση της λειτουργα της εναι οι ανοιχτς αμεσοδημοκρατικς συνελεσεις, που καθνας-μι ενδιαφερμενος-η καλεται να συμμετσχει και να συνεισφρει σ’ αυτ το εγχερημα".