!

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

24 20133

http://mpalothia.files.wordpress.com/2012/12/antifasist.jpg?w=302&h=222Απστευτο! Μσα σε 48 μνο ρες ξεπερσαμε το στχο των 50.000 υπογραφν! Ας διπλασισουμε τις υπογραφς και ας παραδσουμε στην κυβρνηση να εκκωφαντικ ψφισμα, υπογεγραμμνο απ 100.000 πολτες! Υπγραψε τρα και διδωσ το στους πντες:

 

Το κεμενο που υπογρφουμε

Η χρα μας βρσκεται σε κρση. Την περασμνη Τταρτη, ο μουσικς και συμπολτης μας Παλος Φσσας, δολοφονθηκε εν ψυχρ απ νεοναζ, μλος της Χρυσς Αυγς. Για χρνια τρα, χρυσαυγτες διαπρττουν απεργραπτα εγκλματα κατ αλλοδαπν, τσιγγνων, ομοφυλφιλων, πολιτικν πολιτν που απλ διαφωνον με τις φασιστικς τους απψεις. Αυτ πρπει να σταματσει εδ και μαζ μπορομε να το καταφρουμε.

Αυτ τη στιγμ, λα τα πολιτικ κμματα χουν καταδικσει αυτ το γκλημα, αλλ για να σταματσουμε το μσος χρειαζμαστε πρξεις, χι λγια. Για πρτη φορ, ο Σαμαρς δεχνει την πρθεση να ανοξει ρευνες για τη διαλεκανση των εγκλημτων στα οποα εικζεται τι συμμετεχαν μλη της Χρυσς Αυγς και να φρει νομοθετικς αλλαγς για να καταστσει αυτ τη φασιστικ οργνωση υπλογη. Αν αρκετο απ εμς πισουμε τον Σαμαρ τρα, χουμε μα πραγματικ ευκαιρα να φρουμε τα μτρα σε ισχ.

Δεν χουμε χρνο για χσιμο. Η δολοφονα του αθου συμπολτη μας δεν ταν απλ μια επθεση. Εναι μια ξεκθαρη απειλ για τη δημοκρατα μας. Πρπει να ενσουμε λοιπν τις φωνς μας τρα ενντια στο φασισμ, και να χαρξουμε το ριο της ανοχς μας ακριβς εδ.

Ας κνουμε αυτ το ψφισμα το πιο δημοφιλς στην ιστορα της χρας. Τσο δημοφιλς στε να εναι αδνατον για οποιονδποτε πολιτικ να το αγνοσει. ταν φτσουμε τις 50.000 υπογραφς θα τις παραδσουμε στην κυβρνηση. Υπγραψε τρα και διδωσε το στους πντες!

 

Πατστε ΕΔΩ για να υπογρψετε