.

του Νκου Φελκη απ το matrix24

22 2013

http://1.bp.blogspot.com/-Iws-zPtLmaU/UA2G9LWjByI/AAAAAAAAwMw/EzawLoyKz4w/s1600/%CF%86%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%BA%CE%B7%CF%82+%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82.jpgΛοιπν, να κοπε το καλαμπορι. Η Χρυσ Αυγ δεν εναι «ακροδεξι οργνωση», «ναζιστικ μρφωμα», «φασιστικ κμμα» πως την αποκαλον οι πολιτικο και τα Μσα Ενημρωσης.

Εναι μια συμμορα (και πληρωμνων;) δολοφνων, νας εσμς απ μπρβους της νχτας, κοινωνικ αποβρσματα, μορφωτικ και αισθητικ περιτρμματα, κομπλεξικος, καθ’ ξιν παραβατικος και κατ’ επγγελμα δολιοφθορες της δημοκρατικς ομαλτητας.

Και σαν ττοιοι πρπει να αντιμετωπζονται.

Μπορε να την δρυσαν κποιοι ακροδεξιο εθνικιστς, χουντικ κατλοιπα και ιδεοληπτικο αντικομμουνιστς που εχαν, αποδεδειγμνα και με ντοκουμντα, και μμισθη σχση με την ΚΥΠ, τρα μως χει μεταλλαχθε σε «Γιακοζα».

Και σαν ττοιοι πρπει να αντιμετωπζονται.

Δεν εναι, πως θλει να προβλλεται, αντισυστημικ δναμη, εναι καθεστωτικ τραμπουκαρα, της οποας ο ρλος, διαγενομνου του χρνου θα αποκαλπτεται τι δεν εναι λλος παρ αυτς της λοξς φλαγγας του συστματος. Μαρες χρες και φαλαγγτες της Νας Τξης εναι.

Και σαν ττοιοι πρπει να αντιμετωπζονται.

Δεν εναι «μδα» να εσαι Χρυσ Αυγ, πως ορισμνοι, ιδως απ το χρο της κτρινης, αλλ και της χαζοχαρομενης και ηλθιας δημοσιογραφας, το παρουσιζουν. Εναι παρακμ και ξεφτλα. Μνον κποιος που εναι ψυχκιας, γκου τζνκι μπορε να χει σαν πρτυπο τπους πως ο Καιδας, ο Μιχαλολικος, ο Κασιδιρης και ο Καρασκκης.

Και σαν ττοιοι πρπει να αντιμετωπζονται.

Δεν εναι τα καλπαιδα της Χρυσς Αυγς οι σταυροφροι κατ των μεταναστν, εναι οι μισθοφροι του φβου και της τυφλς βας. Δεν εναι οι υπερασπιστς της «ανμπορης γριολας» και του «ανυπερσπιστου συνταξιοχου», πως τους εμφανζει ο μθος που οι διοι χουν αριστοτεχνικ φιλοτεχνσει και τον οποον αρκετο (αδαες για λλους λγους, που δεν εναι του παρντος ρθρου, κποιοι) αναπαργουν. Εναι ιδιοτελες μαχαιροβγλτες και σεκιουριτδες σκοτεινν συμφερντων.

Και σαν ττοιοι πρπει να αντιμετωπζονται.

Πριν να χρνο εχα γρψει τι «το αβγ του φιδιο δεν επωζεται», πως λεγαν και γραφαν αρκετο ττε, αλλ τι «χει βγει απ το κλυφος». Προτρεπα μλιστα «να τους κψουμε, να τους λισουμε και να τους θψουμε» πριν να εναι αργ.  Δυστυχς αφθηκαν ανεξλεγκτοι.

Και απ τους ξυλοδαρμος των αλλοδαπν, τις απαγορεσεις «ασεβν» θεατρικν παραστσεων, τον ευτελισμ του κοινοβουλου και την Λακεδαμονα καρακιτσαρα, φτσαμε στις επιθσεις κατ κομμουνιστν στο Πραμα, στον εξευτελισμ διοικητικν και αστυνομικν αρχν στο Μελιγαλ και τρα στην εν ψυχρ και προμελετημνη πολιτικ δολοφονα στο Κερατσνι.

Οι αλλοδαπο ταν η «προπνηση» για τις απροκλυπτες και δολοφονικς πλον επιθσεις κατ των Ελλνων που διαφωνον μαζ τους. Εξ αρχς αυτς ταν ο στχος τους. Τρα που αποκαλπτονται ρθε η ρα να τους σταματσουμε, να τους τσακσουμε με κθε μσον. Και πρτη απ´ λους η συντεταγμνη πολιτεα.

Η αρχ να γνει απ την αστυνομα. Πρπει να κοπε ο λρος των κατσαπλιδων με την ΕΛΑΣ. Γιατ υπρχει ττοιος. Και μη νομζουν οι «μπτσοι» τι θα γλιτσουν λγω …εκλεκτικν συγγενειν. Το επμενο θμα, μετ τον Φσσα, μπορε να εναι δικς τους σε μια σγκρουση με τα αφιονισμνα κατακθια της Χρυσς Αυγς.

Οι δικαστς εναι οι επμενοι που πρπει να πισουν δουλει. Η δρση των καλπαιδων, στις περισστερες των περιπτσεων, δεν εναι πολιτικ, υπγεται στις διατξεις του Ποινικο Κδικα. Μλιστα μπορον, ερμηνεοντας το Σνταγμα και τους νμους, να λσουν και τα χρια της Πολιτεας για να τους κλεσει το «παραμγαζο» που χουν στσει.

Οι βουλευτς επσης θα πρπει να βρουν (και νομοθετικος) τρπους να τους αποβλουν απ το Κοινοβολιο. Ας γνει η αρχ απ το Ευρωκοινοβολιο. Αφο το δικ μας το Σνταγμα δεν προβλπει, πως Συντγματα λλων ευρωπακν κρατν, τον αποκλεισμ κμματος απ τις εκλογς, ας το κνουν οι Βρυξλλες.

Οι ρατσιστικς και ναζιστικς διακηρξεις καθς και η εγκληματικ δραστηριτητα της Χρυσς Αυγς συγκροονται ευθως με τις αρχς συγκρτησης και τους κανονισμος λειτουργας του Ευρωκοινοβουλου.

Η δλωση του επικεφαλς των Ευρωπαων Σοσιαλιστν, Χνες Σβμποντα, ανογει το δρμο για να μην τους επιτραπε να συμμετσχουν στις ευρωεκλογς. Το προηγομενο αυτ, εφσον υπρξει, ας αξιοποιηθε και για τα καθ’ ημς. Να τεθον αμσως εκτς νμου και να τους απαγορευθε η συμμετοχ στις εθνικς εκλογς.

Εν αυτ συμβε, η Χρυσ Αυγ χει ακμη οκτ μνες ζως. Μετ οι ασβο του Μιχαλολικου, τσι θρασδειλοι που εναι, θα ψχνουν λαγομι να κρυφτον. Εκτς κι αν χουν πιστψει, οι αβδηρτες, τι εναι πολλο, και μπορον να στσουν αντρτικο. μως χωρς ασυλα, χρματα, προπαγνδα και ανοχ εναι σοι ταν και πριν τις εκλογς του 2013 -λιγτεροι και απ τους Κεντρους του Λεβντη.

σοι τους ψηφζουν δεν εναι παρφρονες, λομπεν και δολοφνοι. Εναι απελπισμνοι νθρωποι, που η κοινωνικ περιθωριοποηση και η οικονομικ ανχεια σε συνδυασμ με την κατπτωση του πολιτικο-κομματικο συστματος τους σπρχνει σε εικαζμενες τιμωρητικς επιλογς.

Τρα που η Χρυσ Αυγ κανε το λθος να αποκαλψει το δολοφονικ της πρσωπο θα δει, σταδιακ, τα «μοσκουλ» της να ξεφουσκνουν. Εμαι σγουρος τι απ την επμενη κιλας δημοσκοπικ μτρηση τα ποσοστ της θα βανουν μειομενα. Μπορε πολλο, μχρι τρα, να το διασκδαζαν με την ηδυπαθ φτσα του Κασιδιρη, μως εναι ελχιστοι αυτο που θα θελαν να ταυτιστον με το αποκρουστικ πρσωπο του δολοφνου του Κερατσινου.

Η Δημοκρατα εναι πολτευμα ανοχς. Μπορε να προστατεει και να χρηματοδοτε τους αρνητς της ακμη και τους επδοξους ανατροπες της. Δεν μπορε μως να καλπτει να αφνει ατιμρητους τους εγκληματες και τους δολοφνους. Εν το πρττει δεν εναι Δημοκρατα. Και ταν χουμε κατλυση της Δημοκρατας υπρχει το παλι 114 ρθρο του Συντγματος που υποχρενει τους πολτες να την υπερασπιστον με κθε μσον.

Εν οι, εκ του Συντγματος και των νμων, φρουρο της Δημοκρατας δεν θλουν δεν μπορον να την προστατεσουν, η ευθνη, να την υπερασπιστομε, πφτει σε μας. Στους πολτες. Σε λους μας.

Και ττε θα δομε πς αντιμετωπζονται οι μελανοχτωνες δολοφνοι. Και θα καταλβουν οι ωχρς σπειροχατες της κοινωνας πσα απδια χωρει η σαπιοκοιλι τους…