:

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

21 2013

http://air.news.gr/cov/je/jeremy_b2.jpgΟ δισημος γγλος ηθοποις παραχρησε συνντευξη Τπου στην Αθνα στο πλασιο προθησης κινηματογραφικο ργου «Νυχτεριν Τρνο για τη Λισαβνα»,στο οποο πρωταγωνιστε.

Αναφερμενος στη στυγερ δολοφονα του Παλου Φσσα, που συγκλονζει την Ελλδα και την Ευρπη, ο Τζρεμι ιρονς ζτησε να μην χαρακτηριστε η χρα μας απ τη δολοφονα του 34χρονου αντιφασστα.

«Ασφαλς υπρχουν ηλθιοι οι οποοι καλπτονται κτω απ ναν πολιτικ ττλο, ναι, δολοφονον ανθρπους μερικς φορς, ωστσο ττοια περιστατικ συμβανουν δυστυχς αν τον κσμο», επε χαρακτηριστικ.

«Απ τη στιγμ που σε οποιαδποτε κοινωνα υπρχει δυσχρεια, οι εξτρεμιστς κερδζουν δαφος και δημοτικτητα. Οι νθρωποι πιστεουν τι οι ακραες λσεις εναι η απντηση. Ιστορικ χει αποδειχθε τι δεν βρσκεται εκε η απντηση. Η μετριοπθεια εναι τα πντα. Στην Αγγλα γελμε με τους ακραους. Ελπζω τι θα χετε την εξυπνδα να δρσετε παρμοια και στην Ελλδα. Ωστσο, εναι πολ σημαντικ, ιδιατερα για τους νους να χουν γνση της ιστορας», σημεωσε ο ιρονς.

Σχετικ με την κατσταση στην οποα βρσκεται σμερα η Ευρπη ο Τζρεμι Αρονς τνισε: «Η Ευρπη εναι σαν να ελικπτερο που πφτει. Η πτση εναι δεδομνη. Ο ισχυρς της Ευρπης (εν προκειμνω η Μρκελ) που πιλοτρει, προσπαθε να το ρξει με σο το δυνατν λιγτερες απλειες. Αν πσει σχημα, θα γνει ζημι σε λους μας».