Πηγ: tharrosnews.gr

15 2013

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20130915/low/newego_LARGE_t_1101_54247965.JPGΗ Χρυσ Αυγ μεττρεψε το μνημσυνο των θυμτων της Πηγδας , σε μια κομματικ "φιστα" πραγματοποιντας  παρλληλα επδειξη δναμης κτι που προκλεσε ποικλες αντιδρσεις κυρως στους συγγενες των θυμτων καθς και στους τοπικος ρχοντες του Μελιγαλ, ο οποοι και αποχρησαν μετ το επεισδιο που σημειθηκε  με το Δμαρχο Φλλιπο Μπμη!

Δεν ταν λγες οι φορς που υπρξε νταση μεταξ των παρευρισκμενων  στην σημεριν εκδλωση για το μνημσυνο των θυμτων της Πηγδας.

Αποκορφωμα ταν η επθεση στο Δμαρχο του Μελιγαλ την ρα που αυτς ταν στο βμα απ το Βουλευτ Ηλα Παναγωταρο, ο οποος χαρακτηρζοντας το Δμαρχο καραγκιζη, ρπαξε το μικρφωνο απ τα χρια του  αναγκζοντας τον να αποχωρσει απ το βμα και την εκδλωση.

Αποτλεσμα ταν να αποχωρσει και η επιτροπ των θυμτων του Μελιγαλ και τη συνχεια της εκδλωσης να αναλβει εξ ολοκλρου η Χρυσ Αυγ.Το λγο πρε ο Ηλας Κασιδιρης ο οποος ταν λβρος κατ πντων πολιτικν κομμτων αλλ και μεγλης μερδας ΜΜΕ ειδικ για τα γεγοντα του Περματος. 

Κομματικ ομιλα απ Κασιδιρη

Στην "κομματικ" ομιλα του ο Ηλας Κασιδιρης εξαπλυσε επθεση κατ πντων. Χαρακτρισε προδτες του κυβερνντες λγοντας χαρακτηριστικ τι τη χρα την κυβερν ακμα η "προδοτικ κομμουνιστικ νεολαα". Για τα γεγοντα του Περματος χαρακτρισε τα θματα χι εργτες αλλ "κοπρσκυλα" που δεν χουν δουλψει ποτ στη ζω τους και ζουν απ την κρατικ επιχοργηση του ΚΚΕ.