Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

3 2013

http://photo.kathimerini.gr/files/ul/news/3_greece/olme2708.jpgΓενικς Συνελεσεις πραγματοποιον οι καθηγητς σε λες τις τοπικς ΕΛΜΕ αριο και μεθαριο για να αποφασσουν ποια απ τις προτσεις  για κινητοποισεις των συνδικαλιστικν παρατξεων που συμμετχουν στην ΟΛΜΕ θα υιοθετσουν.

Υπενθυμζεται τι το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ δεν κατληξε σε ενιαα πρταση. Κατατθηκαν στο Δ.Σ. διαφορετικς απεργιακς προτσεις  που προβλπουν και κλιμκωση. Οι προτσεις για το πργραμμα δρσης θα κατατεθον στις Γενικς Συνελεσεις των ΕΛΜΕ. Ο κλδος στις Γενικς Συνελεσεις  θα αποφασσει για την προσφορτερη πρταση στο πργραμμα δρσης. Η οριστικ  απφαση θα ληφθε στη Γενικ Συνλευση των προδρων των ΕΛΜΕ που θα πραγματοποιηθε στην Αθνα στις 9 Σεπτεμβρου.

 

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

Ειδικτερα οι συνδικαλιστικς παρατξεις που συμμετχουν στο ΔΣ της ΕΛΜΕ προτενουν:

Η παρταξη ΣΕΚ, που εκφρζει το ΣΥΡΙΖΑ(3 δρες στο ΔΣ) πενθμερες επαναλαμβανμενες απεργες απ τις πρτες ημρες του σχολικο τους.

Οι ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, που εκφρζονται απ την ΑΝΤΑΡΣΥΑ (2 δρες) απεργα διαρκεας απ τις πρτες ημρες του σχολικο τους.

Η Κυβερνητικ παρταξη, η ΔΑΚΕ (3 δρες) μια 48ωρη απεργα 12 και 13 Σεπτεμβρου και στη συνχεια να Γενικ Συνλευση, επανεκτμηση της κατστασης και κλιμκωση κινητοποισεων.

Το ΠΑΜΕ, παρταξη του ΚΚΕ μια 48ωρη απεργα.

Η παρταξη του συγκυβερνντας κμματος ΠΑΣΟΚ, η ΠΑΣΚ (με 1 δρα) προτενει δο 48ωρες απεργες, 18 και 19 Σεπτεμβρου και 25 και 26 του διου μνα.