Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

2 2013

http://3.bp.blogspot.com/-7kq9OAR2qSc/UiSvgs7QkfI/AAAAAAAApYQ/AlnKqPlIMp4/s1600/%CF%87%CE%B12.jpgΣυγκντρωση διαμαρτυρας πραγματοποιθηκε, πως πληροφορομαστε απ το firmani.gr  χθες το μεσημρι στην Κακαβι απ εκατοντδες μλη της Χρυσς Αυγς που νωρτερα το πρω εχαν παραβρεθε στις καθιερωμνες εκδηλσεις για την λξη του συμμοριτοπλεμου με την συντριβ των κομμουνιστν στον Γρμμο.

Με επικεφαλς το Χρστο Παππ και παρουσα των Χρστου Ργα και Κωνσταντνου Μπαρμπαροση, εκατοντδες Χρυσαυγτες απ λη την πειρο, την Αιτωλοακαρνανα και την Αχαα κλεισαν τον συνοριακ σταθμ της Κακαβις. Αφορμ για την δυναμικ διαμαρτυρα ταν τα τελευταα γεγοντα στην Πρεμετ, αλλ και Τα γεγοντα της Χιμρας με αφορμ το μνημσυνο του Αριστοτλη Γκομα, θλοντας τσι να δεξουν τι δεν ξεχνον το Βορειοηπειρωτικ ζτημα.

Για μα περπου ρα οι λληνες Εθνικιστς κλεισαν τα σνορα φωνζοντας συνθματα υπρ της Βορεου Ηπερου με κυραρχο το «Εκε εκε ψηλ στην Πρεμετ σημαα θα υψσουμε και πλι ελληνικ!».

Στη συνχεια ο Χρστος Παππς πρε το λγο που μεταξ λλων επε: «Ερχμαστε σμερα εδ στα τεχνητ σνορα για να διατρανσουμε τον αγνα μας για την απελευθρωση της Βορεου Ηπερου. Η Αλβανα φοβται τη Χρυσ Αυγ γιατ εναι το μνο κμμα που χει στο πργραμμα του τον αγνα για τον Ελληνισμ της Β. Ηπερου.

Η ελληνικ μνημονιακ κυβρνηση δνει στους συμμχους του ΝΑΤΟ τις βσεις στη Σοδα και την Καλαμτα χωρς καννα αντλλαγμα. Αυτ που πρπει μως να ζητσει διεθνς εναι η εφαρμογ του Πρωτοκλλου της Κερκρας που προβλπει την Αυτονομα της Βορεου Ηπερου και αυτ θα εναι πρτο βμα για την απελευθρωση της ελληνικς αυτς γης. Σας καλ τρα να στραφομε με το βλμμα προς τη Βρειο πειρο και να ψλλουμε τον εθνικ μας μνο τσο δυνατ για να τον ακοσουν τα αδρφια μας στους γιους Σαρντα, στη Χιμρα και στην Πρεμετ».

Αξζει να διαβσετε το ρθρο του Niko Ago που αναδημοσιεσαμε απ το protagon.gr την Παρασκευ 30 Αυγοστου 2013 με ττλο: Ελλδα, Αλβανα και στη μση η «χρυσ αυγ»