-

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

28 2013

http://rproject.gr/sites/default/files/styles/large/public/news/doeolme.jpg?itok=ARAouOFdΗ να ηγεσα της Διδασκαλικς Ομοσπονδας Ελλδος δεν βρκε καννα κοιν σημεο με τον υπουργ Παιδεας και απ την ερχμενη εβδομδα αναμνονται αποφσεις για απεργες στην δια «γραμμ» με την ΟΛΜΕ.

Δεν θα αποφευχθον τελικς πως δεχνουν τα πργματα οι κινητοποισεις στο χρο της Παιδεας, μετ την καρπη συνντηση που εχαν σμερα οι εκπρσωποι των δασκλων (ΔΟΕ) με τον υπουργ Παιδεας κ. Κωνσταντνο Αρβανιτπουλο.

Η να ηγεσα της Διδασκαλικς Ομοσπονδας Ελλδος δεν βρκε καννα κοιν σημεο με τον υπουργ Παιδεας, οπτε απ την ερχμενη εβδομδα αναμνονται αποφσεις για απεργες στην δια «γραμμ» με την ΟΛΜΕ (Ομοσπονδα καθηγητν).

πως επε ο νος πρεδρος της ΔΟΕ κ. Χαρλαμπος Κκκινος σε δηλσεις του ξω απ το γραφεο του υπουργο Παιδεας μετ την συνντηση με τον κ. Αρβανιτπουλο, εφτος λοι οι εκπαιδευτικο βρσκονται στον «αρα», δεν χουν γνει καν αποσπσεις, στις 2 Σεπτεμβρου δεν θα ξρει κανες που θα παρουσιαστε, καννας μνιμος διορισμς δεν αναμνεται και τα κεν στα σχολεα θα εναι μεγλα.

Ο κ. Κκκινος επε ακμη τι η ΔΟΕ θα συμπορευτε με την ΟΛΜΕ στο θμα των κινητοποισεων, καθς δεν πραν καμα απντηση στα ερωτματα που θεσαν.