Ανακονωση .. για τη μη συγκρρτηση του

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

, 20 2013

Ελχιστες ημρες πριν την ναρξη της νας σχολικς χρονις και εν τα προβλματα στην εκπαδευση γιγαντνονται, οι δυνμεις της συνδικαλιστικς ανευθυντητας στη ΔΟΕ (Παρεμβσεις-ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΡΑ) εξακολουθον να επενδουν στα προβλματα αντ να προσπαθον για τη λση τους.

Επιλγοντας την αποχ απ τις θσεις ευθνης – παρ το γεγονς τι η εκλογικ ετυμηγορα πως καταγρφηκε υποδηλνει τη βοληση των συναδλφων για ενωτικ δρση- αδιαφορον για τα προβλματα επιδικοντας - πως νομζουν- μικροπαραταξιακ οφλη, στα «συντρμμια» του κλδου.

Εναι τραγικ οι δυνμεις που στο Δ.Σ. της ΟΛΜΕ (Παρεμβσεις - ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΡΑ) σχημτισαν προεδρεο μειοψηφας(!!), να αρνονται οποιαδποτε συμμετοχ στο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

Η παρταξη της Δημοκρατικς Συνεργασας ουδποτε αρνθηκε να αναλβει ευθνες και να δσει μχες μαζ μ’ αυτος που πιστεουν σ’ να δημσιο σχολεο που πραγματικ μας αξζει.

Η ΔΗΣΥ χει δηλσει ξεκθαρα απ την πρτη στιγμ πως θα συμμετχει σε να Δ.Σ. στο οποο θα συμμετχουν λες οι δυνμεις που εκφρζονται στο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., καταλαμβνοντας τις θσεις ευθνης που της αντιστοιχον πως κανε πντα.

Καλομε τις συνδικαλιστικς παρατξεις που εμφανζονται αδιλλακτες, να αντιληφθον την κρισιμτητα των στιγμν και να συμβλλουν στη συγκρτηση του Δ.Σ.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ