...: !

Μοτσιλας Σιδρης , Αιρετς ΠΥΣΠΕ & Πρεδρος Συλλγου Εκπαιδευτικν Πρωτοβθμιας Εκπαδευσης Ευρυτανας

19 2013

Εδ ο κσμος χνεται και η «ενδεκδα» που χει εκλεγε στο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. κοιμται τον πνο του δικαου.

λλη μια ευκαιρα χθηκε, λλη μια μρα πγε στρφι.

Εναι τραγικ να μην υπρχει Δ.Σ. στη Δ.Ο.Ε αυτ τη χρονικ στιγμ που τα πντα ανατρπονται στη ζω μας και το συνδικαλιστικ μας ργανο δεν μπορε να συσταθε σε σμα. 

Δεν γνωρζω - σως κποια στιγμ θα πρπει να βγουν τα πρακτικ αυτν των συνεδρισεων - ποιος φταει. Αυτ που γνωρζω εναι τι με αυτ τη στση και αυτς τις ενργειες το συνδικτο καταρρει, απαξινεται και λοι εμες οι συνδελφοι της πρξης εμαστε ρμαια της κυβρνησης και της τρικας.

τσι δνουν την ευκαιρα σαν τα μανιτρια να ξεφυτρνουν τα συντονιστικ, οι διφοροι σλλογοι και εν κατακλεδι ο καθνας να προσπαθε να σσει το τομρι του.

Υπερριθμοι της Δευτεροβθμιας μετατσσονται σε λειτουργικ κεν της Πρωτοβθμιας - ποιος τα δωσε ραγε; - τα οποα θα γνουν οργανικ και τσι θα υποσκελιστον συνδελφοι που εναι στην Πρωτοβθμια και περιμνουν χρνια να ανοξουν οι νομο για να μετατεθον επιτλους.

Ο κνδυνος της απλυσης με τις καταργσεις των οργανικν θσεων, οι συνενσεις - καταργσεις των σχολικν μονδων, οι αποσπσεις που ακμα να γνουν, η αγωνα των αναπληρωτν αν θα δουλψουν και η Ειδικ Αγωγ στα Τρταρα. 

Σωρς τα αντιεκπαιδευτικ μτρα αλλ ποιος νοιζεται;

Καμα ενργεια απ’ τη Δ.Ο.Ε καμα ενημρωση. Ευτυχς που υπρχει ο Αιρετς στο ΚΥΣΠΕ Δημτρης Μπρτης ο οποος εναι κθε μρα στο Υπουργεο και μας ενημερνει. Να ναι καλ ο νθρωπος.

Το μνο εκολο εναι να ασκες κριτικ. Να διαχειριστες καταστσεις εναι το δσκολο και κποιοι χουν μθει τσα χρνια μνο στην κριτικ και τσι κατορθνουν να υπρχουν στους Συλλγους τους.

Αφο λοιπν οι 11 δεν τα βρσκουν χω μια πρταση:

Να πμε πλι σε εκλογς αντιπροσπων αφο δεν χουν κποιοι το φιλτιμο και την ευθνη για σνθεση της ΔΟΕ.

Δεν μπορε να κοροδεουν τσους χιλιδες συναδλφους σε μα εποχ με κρσιμα ζητματα του κλδου! Πρπει να εμαστε ενωμνοι και να μη μας χωρζουν μικροπαραταξιακς διαφορς που πλον σμερα δεν χουν καμα σημασα. Φτνει πια!

Η 1η του Σεπτμβρη δεν εναι μακρι. Οι διακοπς τελεινουν!

Δ.Ο.Ε; Ακοει κανες;;;;