:

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

7 2013

kostifakis3Σε κινητοποισεις θα προχωρσουν οι εκπαιδευτικο, πως ξεκαθρισε σε επικοινωνα που εχε με την πρωιν εκπομπ του MEGA ο πρεδρος της ΟΛΜΕ. Ο κ. Θμης Κοτσιφκης μετ την συνντευξη που δωσε σμερα στην δια εκπομπ ο υφυπουργς Παιδεας αντδρασε ντονα και τνισε: «γνεται συζτηση για εμς χωρς εμς».

Υποστριξε ακμη τι «η να χρονι θα ξεκινσει με 20.000 λιγτερους εκπαιδευτικος» και αναφρθηκε σε σα προανγγειλε ο υφυπουργς Παιδεας. Επε μλιστα τι: «βεβαως θα προχωρσουμε σε κινητοποισεις. Οτε απεργομε για καπρτσια οτε για πλκα. Αρκετο εκπαιδευτικο χουμε χσει τη δουλει μας. ταν απεργομε, χνουμε μισθ. Θα υπρξουν κινητοποισεις». Και τνισε τι: «η κυβρνηση κλενει τα σχολεα. Εμες θλουμε να εναι ανοιχτ τα σχολεα».

Νωρτερα, στην δια εκπομπ, ο υφυπουργς Παιδεας, Συμεν Κεδκογλου εχε σταθε στον αρνητικ ρλο που διαδραματζει στον χρο της Παιδεας ο συνδικαλισμς και ο μικροκομματισμς, στρφοντας τα πυρ του προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Πργματι υπρχει στο δωμτιο πετρλαιο, υπρχει μως και κποιος που θλει να πετξει το σπρτο. Και υπρχουν συμφροντα αυτ τη στιγμ απ τον χρο της αντιπολτευσης, να μιλμε ανοιχτ, νομζω τι ο ΣΥΡΙΖΑ εναι μια απ αυτς τις δυνμεις για παρδειγμα, να λμε τα πργματα με το νομ τους, δηλαδ νομζω τι μσω της εκπαδευσης θα κνουμε την φοδο στα θεριν ανκτορα.

Σε ερτηση για το πς θα αντιδρσει σε περπτωση που γνουν κινητοποισεις, ο κ. Κεδκογλου επε τι το σημαντικ εναι το υπουργεο να επιδεξει ετοιμτητα στε να μην εναι αυτ κθετο στα μτια της κοινς γνμης.

Δετε το βντεο απ την πρωιν εκπομπ του MEGA