902

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

5 2013

http://www.zappit.gr/files/Image/2010-11/DIAFORA/FEBRUARY/01/cache/TVKK-614x378.jpgΗ ΚΕ του ΚΚΕ επιβεβαινει την πληση του 902 και την απλυση λων των εργαζομνων του σταθμο.

Σε ανακονωσ της αναφρει, πως κατληξε στην πληση του ραδιοφνου και της τηλερασης, προκειμνου να αντιμετωπιστον οι υποχρεσεις του σταθμο στα ασφαλιστικ ταμεα των εργαζομνων.

Το ΚΚΕ πωλε υποδομς, μηχανματα και αυτοκνητα της εταιρεας. «Ο διακριτικς ττλος και τα σματα του σταθμο» παραμνουν στην κυριτητα του «Περισσο» , πως κνει γνωστ η ΚΕ του κμματος.

Το ΚΚΕ υπογραμμζει τι, η λλειψη του 902 αφνει κεν στην ενημρωση. «Αυτ η λλειψη της λλης φωνς μπορε να καλυφθε με συζητσεις μσα στο λα που οργαννει το ΚΚΕ, απ τον Ριζοσπστη, το portal 902.gr στο διαδκτυο. Παρ τις δυσκολες που δημιουργονται εμαστε σγουροι τι το δκιο δεν πνγεται και ο λας θα βλει τλος στο δικο σστημα που ζομε», σημεινει χαρακτηριστικ το ΚΚΕ.

«Η σημεριν οικονομικ κατσταση της Ραδιοτηλεοπτικς (σ.σ. κομματικς επιχερησης στην οποα ανκει ο 902) δεν μπορε να εξασφαλσει πλον τη λειτουργα του σταθμο και την αντιμετπιση συσσωρευμνων οικονομικν προβλημτων. Δεν εναι σε θση και δεν μπορε να εκπληρσει τις υποχρεσεις της στους εργαζμενους και τα ασφαλιστικ Ταμεα», επισημανει το ΚΚΕ.

Ο «Περισσς» ισχυρζεται τι η επιλογ αυτ θα αποτελσει μια ακμη αφορμ για κακβουλες επιθσεις στον «902» και το ΚΚΕ.

 

Ποιος εναι ο αγοραστς;

Σμφωνα με πληροφορες τον 902 αγρασε ναντι πντε εκατομμυρων ευρ ο Φλιππος Βρυνης, ιδιοκττης του τηλεοπτικο σταθμο Extra 3. Διαψεδεται τσι η φημολογα που θελε το Βαγγλη Μαρινκη να χει αγορσει τον τηλεοπτικ σταθμ του ΚΚΕ.