:

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

2 2013

http://www.toxrima.gr/wp-content/uploads/2013/03/%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CF%82.jpgΚατ των απολσεων των εργαζομνων στο υπουργεο Εθνικς Αμυνας τσσεται ο κοινοβουλευτικς εκπρσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιτης Λαφαζνης, ο οποος υποστριξε τι ταν ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματσει κυβρνηση θα επαναπροσληφθον σοι απολυθον.

Σε δηλσεις του, ο κ. Λαφαζνης κανε λγο για «μγιστη βαρβαρτητα», χαρακτηρζοντας τις διαθεσιμτητες- απολσεις «αυθαρετες, παρνομες και πραξικοπηματικς», εν παρλληλα τνισε τι « υποσκπτουν καρια την αμυντικ θωρκιση της χρας, στερντας και τα τρα πλα απ πολτιμο, μπειρο και αναντικατστατο προσωπικ» και κλεσε την κυβρνηση και ειδικτερα το Υπουργεο Εθνικς μυνας να τις ανακαλσει.

Τλος, ο κ. Λαφαζνης επανλαβε για ακμη μια φορ την δσμευση του πως «ο ΣΥΡΙΖΑ σε κθε περπτωση, ως κυβρνηση της Αριστερς, θα αποκαταστσει την αδικα και θα επαναπροσλβει σους ανλγητα η κυβρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πετει στο δρμο».

 

Ολκληρη η δλωση του κ. Λαφαζνη:

«Καταγγλλουμε τις εκατοντδες αυθαρετες, παρνομες και πραξικοπηματικς διαθεσιμτητες-απολσεις εργαζμενων στο Υπουργεο Εθνικς μυνας.

Αποτελε μγιστη βαρβαρτητα να μνουν στον «αρα» και να πετιονται κυριολεκτικ στο δρμο αναντικατστατοι εργαζμενοι, που δολευαν μσο ρο 30 χρνια, πως οι εργαζμενοι στο Νασταθμο Σαλαμνας.

Οι αυθαρετες και πραξικοπηματικς αυτς διαθεσιμτητες-απολσεις δεν καταστρφουν μνο ανθρπινες ζως και οικογνειες αλλ και υποσκπτουν καρια την αμυντικ θωρκιση της χρας, στερντας και τα τρα πλα απ πολτιμο, μπειρο και αναντικατστατο προσωπικ.

Καλομε την κυβρνηση και ειδικτερα το Υπουργεο Εθνικς μυνας να ανακαλσει μεσα τις διαθεσιμτητες-απολσεις προς αποκατσταση και της ερυθμης λειτουργας κρσιμων τομων των Ενπλων Δυνμεων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε κθε περπτωση, ως κυβρνηση της Αριστερς, θα αποκαταστσει την αδικα και θα επαναπροσλβει σους ανλγητα η κυβρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πετει στο δρμο»

 

Οι δηλσεις Παπαδημολη:

Ο κ. Παπαδημολης πριν τρεις μρες μεταξ λλων εχε πει: «Ποτ δεν υποσχεθκαμε τι θα πατσουμε να κουμπ και οι μισθο, οι συντξεις, οι κοινωνικς παροχς θα βρεθον εκε που ταν το 2008 το 2009. Εμαστε αριστερο, χι δημαγωγο και τσαρλατνοι». Τι να σχολισεις… Διαβστε ΕΔΩ αναλυτικ τις δηλσεις Παπαδημολη.