:

Πηγ: www.thepressproject.gr

Σββατο 27 Ιουλου 2013

http://www.matrix24.gr/wp-content/uploads/2013/07/kouvelis_27_7-600x300.jpgΤο ενδεχμενο εκλογν το φθινπωρο δεν μπορε να αποκλειστε σμφωνα με τον πρεδρο της ΔΗΜΑΡ ο οποος αποκαλπτει πως υπρχε σχδιο εκλογν που εχε στχο την αυτοδυναμα της Ν.Δ.

Ο Φτης Κουβλης μλησε στην «Εφημερδα των Συντακτν» τονζοντας πως θεωρε υπαρκτ το ενδεχμενο πρωρων εκλογν ωστσο η χρα χρειζεται σχδιο εξδου απ την κρση.

«Υπρχε σχδιο εκλογν. Θερησαν τι μποροσε η Ν.Δ., στω και με επαναληπτικς εκλογς, υπ το βρος διλημμτων και πλωσης, να πετχει αυτοδυναμα. Οι αποτρεπτικς παρεμβσεις των Ευρωπαων εταρων υπρξαν» δλωσε ο Φ. Κουβλης.

Ο διος θεωρε τι το ΠΑΣΟΚ «με την επιλογ του ωθεται στην αποδοχ συντηρητικν πολιτικν» εν αναφορικ με τη στση του Ευ. Βενιζλου στο θμα της ΕΡΤ τονζει τι « Ο κ. Βενιζλος δικαιοται να κνει τις επιλογς του. Δικς του οι επιλογς, δικς του και οι ευθνες».

Αναφορικ με τις δημοσκοπσεις και την εικνα της ΔΗΜΑΡ τνισε τι «ποτ δεν πολιτευτκαμε με βση τις δημοσκοπσεις. Αυτς εναι «φωτογραφες» που δεν αποτυπνουν τη δυναμικ των εξελξεων. ποια κμψη χουμε, εκφρζει την ανγκη να απαντηθον ερωτματα σε σχση με την επανατοποθτηση μας στο πολιτικ σκηνικ».