του Σπρου Μιχαλ απ το topontiki.gr

26 2013

http://www.topontiki.gr/photos/300x/image.ashx1374736419.jpgΠαρατηροσα τον κσμο που φευγε χθες απ το Σταθμ Λαρσης κρατντας στα χρια τις τσντες με το πεπνι και τα τρα κρεμμδια που τους διναν «τα παιδι με τα μαρα», πως τους χαρακτρισε ο διος ο «Τσοπνης» τους. κουσα λοιπν, πολλος απ αυτος να ψιθυρζουν ... «Δετε τα χλια μας. Να που μας κατντησαν»!

Ξρετε, εναι τιμο πργμα να πουλς ελπδες, που στην πορεα του χρνου διαψεδονται. Και η συντριπτικ πλειοψηφα αυτν που χθες προτμησαν να καταλξουν στα «παιδι με τα μαρα» για να πεπνι και να κουτ γλα χει πψει πλον να ελπζει. Οι «νεκροζντανοι» δεν χουν οτε ελπδες, οτε λτρωση. Το μνο που επιδικουν εναι εκδκηση. Aπ’ αυτος οι οποοι τους καταδκασαν σ’ ναν απθαντο θνατο...

Εδ και καιρ λοι ψχνουν να βρουν απντηση στο ερτημα «Τι εναι η Χρυσ Αυγ;». Εναι τα σκοτειν νστικτα; Η Νμεσις της ελληνικς κοινωνας; σως, τποτα απ’ λα αυτ. σως η απντηση στο ερτημα και ταυτχρονα πρβλημα να εναι τσο απλ, που σμερα μοιζει σχεδν αδνατο να δοθε. Αυτ το σχεδν μως, εναι που με κνει να ...ελπζω!