Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

24 2013

Σμερα γιορτζει η Δημοκρατα -«Οχι» στη Χρυση Αυγ για τα συσστια του μσουςΤλος βζει το υπουργεο Προστασας του Πολτη στην προσπθεια της Χρυσς Αυγς να προχωρσει σε συσστιο και διανομ τροφμων και ροχων μνο για λληνες στην πλατεα Αττικς. Απ χθες, πως χουμε αναφρει εδ, ο δμαρχος Αθηναων Γιργος Καμνης επε πως η πρωτοβουλα του κμματος του Νκου Μιχαλολικου εναι παρνομη και δεν θα δσει σχετικ δεια.

Απ την πλευρ της η Χρυσ Αυγ προκειμνου να παρακμψει την απαγρευση της διανομς τροφμων και ροχων απ το δμο Αθηναων και να μην δημιουργηθον τα επεισδια που σημειθηκαν την τελευταα φορ αποφσισε να μετατρψει το συσστιο σε πολιτικ συγκντρωση στην πλατεα Αττικς.

Ωστσο νωρς το πρω ο υπουργς Προστασας του Πολτη Νκος Δνδιας δειξε πως δεν θα επιτρψει ανμερα της επετεου της αποκατστασης της Δημοκρατας στη χρα να πραγματοποιηθε συσστιο μσους. Αρχικ βγαλε μα πολ σκληρ ανακονωση και στη συνχεια δωσε εντολ να απαγορευθον οι δημσιες υπαθριες συναθροσεις πορεες στην περιοχ της Αθνας ως τα μεσνυχτα.

 

Ολκληρη η ανακονωση της ΕΛ.ΑΣ

«Ανακοιννεται τι με Απφαση του Γενικο Αστυνομικο Διευθυντ Αττικς, δεν επιτρπονται, για λγους δημσιας ασφλειας, σμερα απ 12.00 ρα ως και την 24.00 ρα, οι δημσιες υπαθριες συναθροσεις πορεες στην περιοχ της Αθνας που περικλεεται απ τις οδος Αχαρνν - Ιουλιανο - Φιλαδλφειας - Δομοκο - Νστορος - Κωνσταντινουπλεως - Αγου Μελετου - Αχαρνν».

Εναι η τρτη φορ που απαγορεονται στην πρωτεουσα οι πορεες. Οι δο πρτες ταν κατ τη διρκεια της επσκεψης της Γερμανδας καγκελαρου Ανγκελα Μρκελ και του Γερμανο υπουργο Οικονομικν Βλφγκανγκ Σιμπλε.

 

Η δλωση Δνδια για τους «φιλεσπλαχνους νεοναζ»

«Η προαναγγελα συγκντρωσης στην πρωτεουσα σμερα απ το θλιβερ νεοελληνικ κακκτυπο του ναζιστικο ολοκληρωτισμο, με την προσχηματικ επκληση διανομς τροφμων, συνιστ μπρακτη ειρωνεα προς τη χειμαζμενη απ την κρση ελληνικ κοινωνα, ανμερα της συμπλρωσης 39 ετν απ την αποκατσταση της Δημοκρατας. Οι «φιλεσπλαχνοι» νεοναζ θα κληθον να εξαντλσουν αλλο τον «φιλανθρωπικ» τους οστρο».

Υπενθυμζεται, τι ο κ. Καμνης εχε αντιδρσει ντονα μετ την ανακονωση της συγκντρωσης της Χρυσς Αυγς, εν και ο κ. Δνδιας την εχε χαρακτηρσει προσβλητικ και προσχηματικ, καθς σμερα εναι η επτειος της αποκατστασης της Δημοκρατας στην Ελλδα.