: 12.500

Βασλης Φουρτονης, δσκαλος

Δευτρα 1 Ιουλου 2013

Παρμβαση στις εξελξεις με την κινητικτητα κανε ο πρην πλον υπουργς Διοικητικς Μεταρρθμισης Αντνης Μανιτκης, με επιστολ που απστειλε προς την Κεντρικ Επιτροπ της ΔΗΜΑΡ. Στην επιστολ χαρακτηρζει ως «ταφπλακα της κινητικτητας και της μεταρρθμισης συνολικ» τυχν μετακνηση των υπαλλλων τρα. Απναντι στην τρικα, ας καταστρσουμε μια εθνικ στρατηγικ διαπραγμτευσης.

«Ας συνεννοηθομε μεταξ μας και ας αποκροσουμε με πειστικ επιχειρματα, ενωμνοι και συντονισμνοι, καλ προετοιμασμνοι και με επιμον, το ατημα να αναχθε η μετακνηση 12.500 υπαλλλων σε προαπαιτομενη ενργεια -διακινδυνεοντας μεταξ λλων και απρβλεπτες δικαστικς περιπτειες. Αυτ κινδυνεει να γνει, πιστψτε με, η ταφπλακα της κινητικτητας και της Μεταρρθμισης συνολικ» αναφρει χαρακτηριστικ, ο πρην υπουργς.

Ο κ. Αντ. Μανιτκης, επιτθεται στην Τρικα γρφοντας στην επιστολ του: «Κατφθασε, λγες μνον ημρες πριν απ την ολοκλρωση του σχεδιασμο της μετακνησης των πρτων εκατοντδων δημοσων υπαλλλων, στις αρχς Ιουνου, και απατησε εκβιαστικ και κυνικ την μεση εντς ολγων ημερν μετακνηση 12.500 δημοσων υπαλλλων, δια μιας, εν μια νυκτ, χωρς τα πορσματα προηγομενης αξιολγησης και αποτμησης προσντων προσωπικο. Λες και επρκειτο για μετακνηση τνων ντομτας παττας».