8 2012

Στην ιστοσελδα της Περιφερειακς Διεθυνσης Εκπαδευσης Αττικς δημιουργθηκε μια πολ χρσιμη υπηρεσα που μας δνει τη δυναττητα να ενημερνονται οι εκπαιδευτικο και διοικητικο υπλληλοι για τις μηνιαες αποδοχς τους.

Το ενημερωτικ σημεωμα αυτ εναι μνο για ενημρωση και δεν μπορε να χρησιμοποιηθε ως βεβαωση αποδοχν. Βεβαισεις αποδοχν εκδδει η εκκαθαρζουσα υπηρεσα και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΚΑ απ το σστημα DIASPay.

Ββαια για οποιαδποτε ερτηση που αφορ τις αποδοχς πρπει οι ενδιαφερμενοι να απευθνονται στον εκκαθαριστ τους και ΟΧΙ στην Περιφερειακ Διεθυνση Εκπαδευσης Αττικς.

Για την σωστ λειτουργα της εφαρμογς πρπει να εναι εγκατεστημνη στον υπολογιστ η εφαρμογ Acrobat Reader. Αν δεν εναι εγκατεστημνη πρπει να την κατεβσετε και να την εγκαταστσετε.

ροι Χρσης:

Η υπηρεσα αφορ το εκπαιδευτικ και διοικητικ προσωπικ που υπηρετε σε σχολικς μονδες και διοικητικς υπηρεσες που εποπτεονται απ την Περιφερειακ Διεθυνση Πρωτοβθμιας και δευτεροβθμιας Εκπαδευσης Αττικς. Ειδικ αφορ το προσωπικ που μισθοδοτεται απ τις πιο κτω υπηρεσες:

·  Διεθυνση Πρωτοβθμιας Εκπαδευσης Α' Αθνας

·  Διεθυνση Πρωτοβθμιας Εκπαδευσης Β' Αθνας

·  Διεθυνση Πρωτοβθμιας Εκπαδευσης Γ' Αθνας

·  Διεθυνση Πρωτοβθμιας Εκπαδευσης Δ' Αθνας

·  Διεθυνση Πρωτοβθμιας Εκπαδευσης Ανατολικς Αττικς

·  Διεθυνση Πρωτοβθμιας Εκπαδευσης Δυτικς Αττικς

·  Διεθυνση Πρωτοβθμιας Εκπαδευσης Πειραι

·  Διεθυνση Δευτεροβθμιας Εκπαδευσης Α' Αθνας

·  Διεθυνση Δευτεροβθμιας Εκπαδευσης Β' Αθνας

·  Διεθυνση Δευτεροβθμιας Εκπαδευσης Δ' Αθνας

·  Διεθυνση Δευτεροβθμιας Εκπαδευσης Ανατολικς Αττικς

·  Διεθυνση Δευτεροβθμιας Εκπαδευσης Δυτικς Αττικς

·  Διεθυνση Δευτεροβθμιας Εκπαδευσης Πειραι

 

Πατστε ΕΔΩ για να δετε το εκκαθαριστικ σας

Σημεωση: Οι αποδοχς του Ιανουαρου εναι με το παλι μισθολγιο, εν απ το Φεβρουριο θα πληρωθομε με το νο μισθολγιο και μλιστα με αναδρομικ ισχ απ 1ης Νοεμβρου 2011.