Οι 300 της ΒουλÞς üπως προÝκυψαν απü τις εκλογÝς της 25ης Éáíïõáñßïõ 2015

 

http://aftovi.27210.gr/mediafiles/2014/08/vouli-6601-620x320-11-620x320.pngΤους βουλευτÝς απü üλη την ΕλλÜδα που θα απαρτßσουν τη νÝα ΒουλÞ σας παρουσιÜζουμε σÞμερα. Εκτüς ΒουλÞς φαßνεται πως μÝνουν πολλοß μÝχρι πρüτινος βουλευτÝς, λüγω της αλλαγÞς των συσχετισμþν δυνÜμεων εντüς του κοινοβουλßου.

Εκτüς κοινοβουλßου μενοýν μεγÜλα ονüματα üπως: ¶ντζελα ΓκερÝκου, ΘανÜσης Πλεýρης, ΔημÞτρης ΚωνσταντÜρας, ΣυλβÜνα ΡÜπτη, ΝÜσος ΑλευρÜς, ΘανÜσης ΧειμωνÜς, ΟδυσσÝας Βουδοýρης, ΔημÞτρης ΤσουκαλÜς, Κατερßνα Παπακþστα, ΓιÜννης ΜιχελÜκης, Αργýρης Ντινüπουλος, ΠÜνος Παναγιωτüπουλος, ΠÝτρος Τατσüπουλος, Σπýρος ΧαλβατζÞς, Πýρρος ΔÞμας, ΜιχÜλης ΧρυσοχοÀδης, Κωνσταντßνος Αρβανιτüπουλος, ΤÜσος ΝερÜτζης, ΦαÞλος Κρανιδιþτης κλπ.

Δεßτε αναλυτικÜ τους νÝους βουλευτÝς ανÜ εκλογικÞ περιφÝρεια:
Στην Α’ Αθηνþν ο ΣΥΡΙΖΑ παßρνει πÝντε Ýδρες, τις οποßες καταλαμβÜνουν οι ΑλÝξης Τσßπρας, ΖωÞ Κωνσταντοποýλου, ΓαβριÞλ ΣακελλÜρßδης, ΓιÜννης Βοýτσης και Νικüλας Φßλης. Σε περßπτωση που ο ΑλÝξης Τσßπρας δεν πÜρει την Ýδρα στη συγκεκριμÝνη περιφÝρεια, εκλÝγεται και η Μαρßα Μπüλαρη. Τις τÝσσερις Ýδρες της ΝΔ παßρνουν οι ¼λγα ΚεφαλογιÜννη, ο Βασßλης Κικßλιας, η Ντüρα ΜπακογιÜννη και ο ΝικÞτας ΚακλαμÜνης. Τρßτο κüμμα Ýρχεται το ΠοτÜμι που παßρνει μßα Ýδρα, αυτÞ του Σπýρου Λυκοýδη. Την Ýδρα της ΧρυσÞς ΑυγÞς παßρνει ο Νßκος ΜιχαλολιÜκος και του ΚΚΕ η ΛιÜνα ΚανÝλλη. Τη μßα Ýδρα των ΑΝΕΛ καταλαμβÜνει η ¸λενα ΚουντουρÜ, ενþ του ΠΑΣΟΚ ο Κþστας Σκανδαλßδης.

Στη Β´Αθηνþν ο ΣΥΡΙΖΑ παßρνει μÝχρι στιγμÞς 19 Ýδρες, τις οποßες καταλαμβÜνουν οι: ΓιÜννης ΒαρουφÜκης, ΓιÜννης ΔραγασÜκης, Παναγιþτης ΚουρουμπλÞς, ¼λγα ΒαλαβÜνη, ΔημÞτρης Στρατοýλης, Νßκος ΠαππÜς, Νßκος ΧουντÞς, Ευκλεßδης Τσακαλωτüς, Γιþργος ΔημαρÜς, ΓιÜννης ΜπαλÜφας, Νßκος ΞυδÜκης, Θεανþ Φωτßου, ΒασιλικÞ ΚατριβÜνου, ΧαρÜ ΚαφαντÜρη, ΔημÞτρης Βßτσας, ΕλÝνη Αυλωνßτου, ΑννÝτα Καββαδßα, ΣτÜθης Παναγοýλης και Κωνσταντßνος ¹συχος.
Η ΝÝα Δημοκρατßα παßρνει 11 Ýδρες, αυτÝς των Νßκου ΔÝνδια, ΚυριÜκου ΜητσοτÜκη, ¶δωνι ΓεωργιÜδη, ΚωστÞ ΧατζηδÜκη, ΜιλτιÜδη Βαρβιτσιþτη, ΒαγγÝλη ΜεúμαρÜκη, Γιþργου ΚουμουτσÜκου, ¶ννας ΚαραμανλÞ, Σοφßας Βοýλτεψη, ¶ννας ΜισÝλ Ασημακοποýλου και ΓερÜσιμου ΓιακουμÜτου. Εκτüς μÝνουν οι πρþην υπουργοß Εσωτερικþν Αργýρης Ντινüπουλος και ΓιÜννης ΜιχελÜκης.
Τρßτο κüμμα Ýρχεται το ΠοτÜμι, το οποßο üπως δεßχνουν τα πρÜγματα καταλαμβÜνει τÝσσερις Ýδρες, τις οποßες παßρνουν οι Γρηγüρης Ψαριανüς, ΧÜρης ΘεοχÜρης, Γιþργος ΑμυρÜς και ΑθηνÜ ΔρÝττα. Το ΚΚΕ βγÜζει τρεις βουλευτÝς, τον ΔημÞτρη Κουτσοýμπα, τον ΘανÜση Παφßλη και τον ΧρÞστο Κατσþτη. Η ΧρυσÞ ΑυγÞ εκλÝγει επßσης τρεις βουλευτÝς, τον Νßκο ΜιχαλολιÜκο, τον Γιþργο ΓερμενÞ και τον Ηλßα Παναγιþταρο. Αν ο πρüεδρος του κüμματος επιλÝξει την Ýδρα του στην Α´ΑθÞνας, τüτε εκλÝγεται και η ΕλÝνη Ζαροýλια. Για τους ΑΝΕΛ εκλÝγονται ο ΠÜνος ΚαμμÝνος και ο ΘανÜσης Παπαχριστüπουλος, ενþ για το ΠΑΣΟΚ η Φþφη ΓεννηματÜ και ο ΑνδρÝας ΛοβÝρδος.

Στην Α’ Πειραιþς ο ΣΥΡΙΖΑ εκλÝγει τρεις βουλευτÝς, τους ΘοδωρÞ Δρßτσα, ΕλÝνη ΣταματÜκη και ΣτÜθη ΛεουτσÜκο. Απü τη ΝΔ εκλÝγεται ο Κων/νος ΚατσαφÜδος, Απü τη ΧρυσÞ ΑυγÞ ο Νßκος Κουζηλüς και απü το  ΠοτÜμι η Σταυροýλα ΑντωνÜκου.

Στη Β’ Πειραιþς τις τρεις Ýδρες του ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβÜνουν οι Παναγιþτης ΛαφαζÜνης, Νßνα ΚασιμÜτη και Ευγενßα ΒαμβακÜ, ενþ απü τη ΝΔ εκλÝγεται μüνο ο ΓιÜννης ΤραγÜκης. Απü το ΚΚΕ εκλÝγεται η Διαμαντþ ΜανωλÜκου, απü τη ΧΑ ο ΓιÜννης Λαγüς, απü τους ΑΝΕΛ ο ΔημÞτρης ΚαμμÝνος, απü το ΠοτÜμι ο Σταýρος ΘεοδωρÜκης (ο οποßος αν δεν πÜρει τη συγκεκριμÝνη Ýδρα ακολουθεßται απü τον Νßκο Ορφανü).

Στην ΑττικÞ ο ΣΥΡΙΖΑ παßρνει Ýξι Ýδρες, οι οποßες καταλαμβÜνονται απü τους ΑλÝξη Μητρüπουλο, ΝÜσο Αθανασßου, Γιþργο ΠÜντζα, ΓιÜννη ΔÝδε, Παναγιþτη ΣκουρολιÜκο και ΕλÝνη Σωτηρßου. Απü τη ΝΔ εκλÝγονται οι ΜÜκης Βορßδης, Γεωργßα Μαρτßνου, Γιþργος ΒλÜχος και ΑθανÜσιος Μποýρας. Απü τη ΧρυσÞ ΑυγÞ εκλÝγεται ο Ηλßας ΚασιδιÜρης και απü το ΠοτÜμι ο Γιþργος Μαυρωτας. Απü τους ΑΝΕΛ εκλÝγεται ο Παýλος ΧαúκÜλης και απü το ΚΚΕ ΙωÜννης Γκιüκας. ΤÝλος, απü το ΠΑΣΟΚ εκλÝγεται η Εýη Χριστοφιλοποýλου.

Στην Αιτωλοακαρνανßα ο ΣΥΡΙΖΑ εκλÝγει τονΓιþργο ΒαρεμÝνο και τη Μαρßα Τριανταφýλλου, η ΝΔ τον ΜÜριο ΣαλμÜ και τον Κþστα Καραγκοýνη, Η ΧΑ τον Κων/νο Μπαρμπαροýση, το ΠΑΣΟΚ τον ΔημÞτρη Κωνσταντüπουλο και το ΚΚΕ τον Νικüλαο Μωραúτη.

Στην Αργολßδα, για τη ΝΔ εκλÝγεται ο ΓιÜννης Ανδριανüς, για τον ΣΥΡΙΖΑ ο ΔημÞτρης ΚοδελÜς, ενþ για τη ΧΑ ο Γιþργος ΓαλÝος. Εκτüς μÝνει ο ΓιÜννης ΜανιÜτης, καθþς το ΠΑΣΟΚ δεν παßρνει Ýδρα στην Αργολßδα.

Στην Αρκαδßα, απü τη ΝΔ εκλÝγεται ο Κων/νος ΒλÜσης, απü τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κων/νος Ζαχαρßας και απü το ΠΑΣΟΚ ο ΟδυσσÝας Κωνσταντινüπουλος.

Στην ¶ρτα, δýο Ýδρες παßρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και μßα η ΝÝα Δημοκρατßα. Τους περισσüτερους σταυροýς (με διαφορÜ) παßρνουν ο ΑλÝξης Τσßπρας και η ¼λγα Γεροβασßλη, με τρßτο (αν ο ΑλÝξης Τσßπρας δεν επιλÝξει τη συγκεκριμÝνη Ýδρα) τον Βασßλη Τσßρκα. Απü τη ΝΔ, πρþτος με διαφορÜ σε σταυροýς εßναι ο Γιþργος Στýλιος. Εκτüς μÝνει ο Γιþργος ΝταβρÞς.

Στην ΑχαÀα, απü τον ΣΥΡΙΖΑ εκλÝγονται η Μαρßα Κανελλοποýλου, ο Βασßλης ΧατζηλÜμπρου και η Σßα Αναγνωστοποýλου, απü τη ΝΔ ο ΑνδρÝας Κατσανιþτης, απü τους ΑΝΕΛ ο Νικüλαος Νικολüπουλος, απü το ΠοτÜμι ο ΙÜσων ΦωτÞλας και απü τη ΧΑ ο ΜιχαÞλ Αρβανßτης. Εκτüς μÝνει, φυσικÜ, ο Γιþργος ΠαπανδρÝου, αφοý μολονüτι Ýχει συγκεντρþσει περισσüτερους σταυροýς απü κÜθε Üλλο υποψÞφιο οποιουδÞποτε κüμματος στην ΑχαÀα, το κüμμα του δεν μπαßνει στη ΒουλÞ.

Στη Βοιωτßα, τις δýο Ýδρες του ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβÜνουν οι Σταθας Ιωαννης  και Σκουμας Αθανασιος και της ΝΔ ο Μπασιακος Ευαγγελος. Στα ΓρεβενÜ τη μßα Ýδρα καταλαμβÜνει η ΝΔ και  ο Κοψαχειλης Τιμολεων.

Στη ΔρÜμα, μßα Ýδρα καταλαμβÜνει η ΝΔ και ο Κυριαζιδης Δημητριος και μßα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Καραγιαννιδης Χρηστος. Απü  το ΠοτÜμι εκλÝγεται στη ΔρÜμα ο Χαρακιδης Κυριακος.

Στην Ημαθßα,  ο ΣΥΡΙΖΑ παßρνει τρεις Ýδρες τις οποßες καταλαμβÜνουν ο Κþστας Λαπαβßτσας, η  Ευφροσýνη Καρασαρλßδου  και ο Γεþργιος Ουρσουζßδης , ενþ αυτÞν της ΝΔ καταλαμβÜνει ο Απüστολος Βεσυρüπουλος. Εκτüς μÝνει ο Κωνσταντßνος Γιοβανüπουλος.

Στα ΔωδεκÜνησα, απü τον ΣΥΡΙΖΑ εκλÝγονται οι Καματερος Ηλιας, Σαντορινιος Νεκταριος και Γακης Δημητριος, απü τη ΝΔ  ο  Κονσολας Εμμανουηλ και απü το ΠΑΣΟΚ ο Κρεμαστινος Δημητριος. Εκτüς μÝνει η Μßκα Ιατρßδη (ΝΔ).

Στον ¸βρο απü τον ΣΥΡΙΖΑ εκλÝγονται οι Καúσας Γεωργιος, Γκαρα Αναστασια και Ριζος Δημητριος, ενþ απü τη ΝΔ ο Δημοσχακης Αναστασιος. Εκτüς μÝνει ο Γιþργος Ντüλιος στον ¸βρο, αφοý το ΠΑΣΟΚ δεν κερδßζει Ýδρα.

Στην Εýβοια απü τον ΣΥΡΙΖΑ εκλÝγονται οι  Αποστολου Ευαγγελος και Ακριωτης Γεωργιος, ενþ απü τη ΝΔ ο Κεδßκογλου Σßμος. Απü τη ΧΑ εκλÝγεται ο Μιχος Νικολαος. Εκτüς μÝνει ο Κþστας Μαρκüπουλος, καθþς στην Εýβοια η ΝΔ βγÜζει Ýναν μüνο βουλευτÞ.

Στην Ευρυτανßα εκλÝγεται απü τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κωτσιας Θωμας και στη ΖÜκυνθο επßσης απü τον ΣΥΡΙΖΑ  ο Κοντονης Χαραλαμπος.

Στην Ηλεßα εκλÝγονται απü τον ΣΥΡΙΖΑ οι Γεωργοπουλου-Σαλταρη Ευσταθια, Μπαξεβανακης Δημητριος και Μπαλαουρας Γερασιμος. Απü τη ΝΔ την Ýδρα καταλαμβÜνει ο Τζαβαρας Κωνσταντινος και απü το ΠΑΣΟΚ ο Κουτσουκος Γιαννης.

Στο ΗρÜκλειο εκλÝγονται απü τον ΣΥΡΙΖΑ οι Μιχελογιαννακης Ιωαννης, Κριτσωτακης Μιχαηλ  και Βαρδακης Σωκρατης. Απü τη ΝΔ εκλÝγεται ο  Αυγενακης Ελευθεριος και απü το ΠοτÜμι ο Δανελλης Σπυριδων. Απü το ΠΑΣΟΚ εκλÝγεται ο  Κεγκερογλου Βασιλειος και απü τους ΑΝΕΛ ο Δαμαβολιτης Κωστης. Το ΚΚΕ βγÜζει βουλευτÞ Ηρακλεßου τον Συντυχακη Εμμανουηλ.

Στη Θεσπρωτßα εκλÝγεται απü τη ΝΔ ο Γιογιακας Βασιλειος και απü τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κατσης Μαριος.

Στην Α’ Θεσσαλονßκης απü τον ΣΥΡΙΖΑ εκλÝγονται οι: Αμανατιδης Ιωαννης, Χαραλαμπιδου Δεσποινα, Κουρακης Αναστασιος, Μηταφιδης Τριανταφυλλος, Τριανταφυλλιδης Αλεξανδρος, Τεκτονιδου Κυριακη και Γαúτανη Ιωαννα. Απü τη ΝΔ εκλÝγονται οι Καραμανλης Κωνσταντινος, Γκιουλεκας Κωνσταντινος, Καλαφατης Σταυρος και Ραπτη Ελενη. Απü τη ΧΑ την Ýδρα καταλαμβÜνει ο Γρεγος Αντωνιος, απü το ΠοτÜμι η Ταχιαου Χριστινα, απü το ΚΚΕ ο Βαρδαλης Αθανασιος, απü τους ΑΝΕΛ Ζουραρης Κωνσταντινος και απü το ΠΑΣΟΚ ο ΕυÜγγελος ΒενιζÝλος.

Στη Β´Θεσσαλονßκης εκλÝγονται απü τον ΣΥΡΙΖΑ οι Αμμανατιδου-Πασχαλιδου Ευαγγελια και ο Φαμελλος ΣωκρÜτης. Απü τη ΝΔ εκλÝγεται ο πρþην πρωθυπουργüς ΣαμαρÜς Αντþνης και ο Καραογλου Θεοδωρος. Απü τη ΧΑ εκλÝγεται ο  Γραικος Φωτιος και απü το ΠοτÜμι ο Νυφουδης Νικολαος. Απü τους ΑΝΕΛ βγαßνει η Ξουλιδου Σταυρουλα και απü το ΚΚΕ η Γερασιμßδου ΕλÝνη. Απü το ΠΑΣΟΚ βγαßνει ο Αρβανιτιδης Γεωργιος.

Στα ΙωÜννινα απü τον ΣΥΡΙΖΑ εκλÝγονται οι Μαντας Χρηστος, Στεφος Ιωαννης, Τζουφη Μεροπη και Καραγιαννης Ιωαννης, ενþ απü τη ΝΔ ο Τασουλας Κωνσταντινος. Εκτüς μÝνει ο ΜιχÜλης ΚασσÞς, αφοý το ΠΑΣΟΚ δε βγÜζει βουλευτÞ στα ΙωÜννινα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΚαβÜλα εκλÝγει τους Εμμανουηλιδη Δημητριο, Ιωαννιδη Ηλια και την Τσανακα Αλεξανδρα. Η ΝΔ εκλÝγει τον Παναγιωτοπουλο Νικολαο. Στην Καρδßτσα τις Ýδρες του ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβÜνουν οι Μιχαλακης Νικολαος, Λαππας Σπυριδων και η Κατσαβρια-Σιωροπουλου Χρυσουλα. Απü τη ΝΔ εκλÝγεται ο ΤσιÜρας Κων/νος.

Στην ΚαστοριÜ, την Ýδρα της ΝΔ καταλαμβÜνει η Μαρßα Αντωνßου, ενþ αυτÞν του ΣΥΡΙΖΑ ο ΕυÜγγελος Διαμαντüπουλος.

Δεýτερη σε Ýδρες βγÞκε στην ΚÝρκυρα η ¶ντζελα ΓκερÝκου που μÝνει Ýξω απü τον ΣτÝφανο Γκßκα. Δýο Ýδρες στην ΚÝρκυρα παßρνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με πρþτους μÝχρι τþρα τους ΣτÝφανο ΣαμοÀλη και ΦωτεινÞ ΒÜκη.

Στην ΚεφαλλονιÜ, η μοναδικÞ Ýδρα πÜει στον ΣΥΡΙΖΑ και στην Αφροδßτη ΘεοπεφτÜτου.

Στην ΚοζÜνη, τρεις Ýδρες παßρνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με πρþτη μακρÜν σε σταυροýς τη ΡαχÞλ ΜακρÞ, μπροστÜ απü τους Ευγενßα Ουζουνßδου και ΔημÞτρη ΔημητριÜδη. Την Ýδρα της ΝΔ θα καταλÜβει ο Γιþργος Κασαπßδης. ¸δρα στην ΚοζÜνη παßρνουν και οι ΑΝΕΛ και συγκεκριμÝνα ο Χαρßσιος ΚατανÜς. Εκτüς μÝνει ο ΠÜρις Κουκουλüπουλος, αφοý το ΠΑΣΟΚ δε βγÜζει βουλευτÞ στην ΚοζÜνη.

Στο Κιλκßς εκλÝγονται απü τη ΝΔ ο Γεωργαντας Γεωργιος, απü τον ΣΥΡΙΖΑ ο Παραστατιδης Θεοδωρος και απü τη ΧΑ ο Χατζησαββας Χρηστος.

Στην Κορινθßα εκλÝγονται απü τον ΣΥΡΙΖΑ οι Ψυχογιος Γεωργιος, Θελεριτη Μαρια και Κουρεμπες Θεοφανης. Απü τη ΝΔ εκλÝγεται ο Δημας Χριστος.

Στις ΚυκλÜδες, εκλÝγονται απü τον ΣΥΡΙΖΑ οι Νßκος ΣυρμαλÝνιος, Αντþνης Συρßγος και Νικüλαος ΜÜνιος και απü τη ΝΔ με διαφορÜ ο ΓιÜννης Βροýτσης.

Στη Λακωνßα, την Ýδρα της ΝΔ αναλαμβÜνει ο ΑθανÜσιος ΔαβÜκης, του ΣΥΡΙΖΑ ο Σταýρος Αραχωβßτης και του ΠΑΣΟΚ Ο Λεωνßδας ΓρηγορÜκος. Εκτüς μÝνει η Φεβρωνßα ΠατριανÜκου (ΝΔ).

Στη ΛÜρισα εκλÝγονται απü τον ΣΥΡΙΖΑ οι ΒαγενÜ ¶ννα και Διþτη Ηρþ, απü τη ΝΔ ο Χαρακüπουλος ΜÜξιμος και ο ΚÝλλας ΧρÞστος, απü το ΚΚΕ  ο Λαμπρουλης Γεωργιος, απü τη ΧΑ η Σβερωνη-Χονδρονασιου Δεσποινα και απü το ΠοτÜμι ο Μπαργιωτας Κωνσταντινος. Εκτüς μÝνει ο ΔημÞτρης ΓελαλÞς του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο Λασßθι εκλÝγεται απü τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δερμιτζακης Κωνσταντινος, απü τη ΝΔ ο Πλακιωτακης Ιωαννης. Τη μοναδικÞ Ýδρα της ΛευκÜδας καταλαμβÜνει απü τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γρηγορης Σταυρος.

Στη ΛÝσβο, για το ΣΥΡΙΖΑ την Ýδρα παßρνει ο ΓιÜννης ΖερδελÞς, για τη ΝΔ ο ΧαρÜλαμπος Αθανασßου και για το ΚΚΕ ο Σταýρος ΤÜσσος.

Στη Μαγνησßα εκλÝγονται απü τον ΣΥΡΙΖΑ οι Μεúκοπουλος Αλεξανδρος, Τζηκα-Κωστοπουλου Δαναη, Δελημητρος Κωνσταντινος , Παπανατσιου Αικατερινη και Μπαλλης Συμεων. Απü τη ΝΔ εκλÝγεται ο Μπουκωρος Χρηστος.

Στη Μεσσηνßα εκλÝγεται απü τη ΝΔ ο πρþην πρωθυπουργüς, ενþ αν δεν κρατÞσει τη συγκεκριμÝνη Ýδρα, τη θÝση του θα πÜρει ο Λαμπροπουλος Ιωαννης. Απü τον ΣΥΡΙΖΑ εκλÝγονται οι Πετρακος Αθανασιος, Κοζομπολη-Αμανατιδη Παναγιωτα, Κωνσταντινεας Πετρος και Ψαρρεα Ελενη.

Στην ΞÜνθη, τη μßα Ýδρα του ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβÜνει ΧουσεÀν ΖεúμπÝκ, ενþ την Üλλη ο ΣτÜθης Γιαννακßδης. Την Ýδρα της ΝΔ καταλαμβÜνει ο ΑλÝξανδρος Κοντüς.

Στην ΠÝλλα απü τη ΝΔ εκλÝγεται ο Καρασμανης Γεωργιος και απü τον ΣΥΡΙΖΑ η Τζακρη Θεοδωρα, ο Σηφακης Ιωαννης και ο Σμιας Χρηστος. Εκτüς μÝνει ο ΔÜνης ΤζαμτζÞς (ΝΔ). Στην Πιερßα την Ýδρα της ΝΔ καταλαμβÜνει ο Κουκοδημος Κωνσταντινος, ενþ απü τον ΣΥΡΙΖΑ εκλÝγονται οι Ζαννας Ζησης , Σκουφα Ελισσαβετ και Τζαμακλης Χαριλαος.

Στην ΠρÝβεζα απü τον ΣΥΡΙΖΑ εκλÝγεται ο Μπαρκας Κωνσταντινος και απü τη ΝΔ ο Γιαννακης Στεργιος.

Στο ΡÝθυμνο απü τον ΣΥΡΙΖΑ εκλÝγεται ο Ξανθος Ανδρεας και απü τη ΝΔ ο Κεφαλογιαννης Ιωαννης.

Στη Ροδüπη, τις Ýδρες του ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβÜνουν οι ΜουσταφÜ ΜουσταφÜ και ΑúχÜν ΚαρÜ Γιουσοýφ, ενþ την Ýδρα της ΝΔ ο Ευριπßδης Στυλιανßδης

Στη ΣÜμο, τη μßα και μοναδικÞ Ýδρα καταλαμβÜνει απü τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σεβαστακης Δημητριος.

Στις ΣÝρρες εκλÝγεται απü τη ΝΔ ο Καραμανλης Κωνσταντινος και η  Αραμπατζη Φωτεινη, ενþ απü τον ΣΥΡΙΖΑ η Σταμπουλη Αφροδιτη. ΕκλÝγεται τελικÜ απü τη ΧΑ ο Ματθαιοπουλος Αρτεμιος. Εκτüς  μÝνει ο Θεüφιλος Λεονταρßδης (ΝΔ).

Στα Τρßκαλα εκλÝγονται απü τον ΣΥΡΙΖΑ οι Παπαδοπουλος Αθανασιος , Δριτσελη Παναγιωτα και Σιμορελης Χρηστος. Απü τη ΝΔ εκλÝγεται ο Σκρεκας Κωνσταντινος. Πολý πßσω απü τον πρωτοπüρο σε σταυροýς για τη ΝΔ βρßσκεται ο ΜιχÜλης ΤαμÞλος.

Στη Φθιþτιδα εκλÝγονται απü τον ΣΥΡΙΖΑ οι Κυριακακης Βασιλειος, Καραναστασης Αποστολος , Βεττας Δημητριος καιΜιχελης Αθανασιος. Απü τη ΝΔ εκλÝγεται ο ΧρÞστος Σταúκοýρας.

Στη Φλþρινα εκλÝγεται απü τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σελτσας Κωνσταντινος και απü τη ΝΔ ο Αντωνιαδης Ιωαννης. Τη μονοεδρικÞ της Φωκßδας παßρνει ο υποψÞφιος του ΣΥΡΙΖΑ Κωστοπαναγιωτου Ηλιας.

Στη ΧαλκιδικÞ εκλÝγεται απü τον ΣΥΡΙΖΑ η Ιγγλεζη Αικατερινη και απü τη ΝΔ ο Βαγιωνας Γεωργιος. Την Ýδρα του ΠΑΣΟΚ καταλαμβÜνει ο Δριβελεγκας Ιωαννης.

Στα ΧανιÜ εκλÝγονται απü τον ΣΥΡΙΖΑ οι Σταθακης Γεωργιος, Πολακης Παυλος και Βαγιωνακη Ευαγγελια, ενþ απü το ΠοτÜμι ο Σταýρος ΘεοδωρÜκης, ο οποßος αν προτιμÞσει την Ýδρα του στη Β’ ΠειραιÜ θα αντικατασταθεß απü τον Γιþργο ΜαρακÜκη.

ΤÝλος, στη Χßο εκλÝγεται απü τον ΣΥΡΙΖΑ ο ΑνδρÝας Μιχαηλßδης και απü τη ΝΔ ο Νüτης ΜηταρÜκης

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΣΥΡΙΖΑ: Παναγιþτης ΣκουρλÝτης, Αγλαúα Κυρßτση και Νικüλαος Τüσκας
ΝΔ: Θεüδωρος ΦορτσÜκης, ΔημÞτριος ΣταμÜτης, Νßκη ΚεραμÝως και Βασßλης Οικονüμου
ΧρυσÞ ΑυγÞ: ΧρÞστος ΠαππÜς
ΠοτÜμι: Παναγιþτης Καρκατσοýλης
ΚΚΕ: ΑλÝκα ΠαπαρÞγα

.